Strona korzysta z plikow cookie w celu realizacji uslug zgodnie z Polityka prywatnosci.

Mozesz okreslic warunki przechowywania lub dostepu do cookie w Twojej przegladarce lub konfiguracji uslugi.

Forum Weselne miasta Łodzi Strona Główna Forum Weselne miasta Łodzi
Forum weselne, wesele i ślub w Łodzi i woj. łódzkim

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  KalendarzKalendarz  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 
Wasze albumy zdjęć ALBUM
Regulamin forum REGULAMIN
Reklama w serwisie REKLAMA
nostalgia

Poprzedni temat «» Następny temat
problem z logowaniem
Autor Wiadomość
bazyl 


Dołączył: 03 Lut 2010
Posty: 93
Skąd: gdansk
Wysłany: Nie Mar 21, 2010 6:24 pm   problem z logowaniem

Mam taki mały problem albo raczej w sumie niedogodnośc przy logowaniu na forum. otóż mam w mozilli zapamietane moje hasło do forum i kiedy wchodze na strone główna i klikne zaloguj to strona najpierw ładuje sie jeszcze raz od nowa i dopiero jak sie załaduje i jeszcze raz klikne zaloguj to loguje mnie do forum.
coś nie tak jest u mnie czy z forum?
dodam że nigdzie indziej taks ie nie dzieje.
 
 
 
niesia2708 
Kociara :)


Wiek: 33
Dołączyła: 10 Cze 2008
Posty: 2700
Skąd: Piotrków/Tomaszów
Wysłany: Nie Mar 21, 2010 7:38 pm   

bazyl, ja tak miałam swego czasu przy Operze. Jak się logowałam przez Mozillę wszystko było ok.
_________________

 
 
 
misiao1983 
To sem ja


Wiek: 35
Dołączyła: 12 Lut 2009
Posty: 1365
Skąd: To tu, to tam...
Wysłany: Nie Mar 21, 2010 8:00 pm   

Mam dokładnie to samo co Bazyl i używam Mozilli Firefox, muszę się zawsze jakby 2 razy logować, żeby się zalogować (też mam hasło zapamiętane).
_________________


 
 
promyczek_mm
[Usunięty]

Wysłany: Nie Mar 21, 2010 8:19 pm   

a mnie tak sie robi w Internecie Explorerze, w Mozilli zresztą też, tylko ja się już przyzwyczaiłam.
 
 
Ambrozja 


Dołączyła: 06 Lis 2008
Posty: 1434
Skąd: Katowice
Wysłany: Nie Mar 21, 2010 8:23 pm   

promyczek_mm napisał/a:
a mnie tak sie robi w Internecie Explorerze, w Mozilli zresztą też, tylko ja się już przyzwyczaiłam.


U mnie dokładnie to samo... tylko myślałam, że to c kompem coś nie tak
_________________
Kobiety są niewolnicami tylko tych, którzy potrafią je mocno trzymać i dogadzać ich kaprysom - Bolesław Prus
 
 
 
agulka1989 


Wiek: 29
Dołączyła: 06 Paź 2009
Posty: 2973
Skąd: Łódź
Wysłany: Nie Mar 21, 2010 8:34 pm   

u mnie jest to samo co u bazyla. też mam Mozillę i tez zapamiętane hasło
_________________
 
 
EwaM 


Wiek: 36
Dołączyła: 30 Lip 2007
Posty: 2535
Skąd: Łódź
Wysłany: Nie Mar 21, 2010 9:20 pm   

U mnie to samo. I w IE i w Google Chrome
_________________
 
 
martka 


Wiek: 35
Dołączyła: 13 Sty 2009
Posty: 170
Skąd: Konstantynów Łódzki
Wysłany: Nie Mar 21, 2010 9:36 pm   

Też tak mam i też zganiałam to na komputer ale widzę jest nas więcej :)
_________________
Nasz magiczny dzień: 17.04.2010r.
 
 
@techsupport 
Administrator


Wiek: 29
Dołączył: 15 Sty 2009
Posty: 11
Skąd: Konstantynów Łódzki
Wysłany: Nie Mar 21, 2010 9:48 pm   

Ja nie mam takiego problemu. Podejrzewam, że problem jest po stronie przeglądarki.
Spróbujcie usunąć wszelkie dane prywatne przeglądarki.
Przykładowo dla Firefoksa:
Opcje => Usuń dane prywatne => Cookies + Cache + etc...
Mniej więcej tak.
_________________
Pozdrawiam, techsupport
 
 
 
kryszka 
z doskoku ;)


Dołączyła: 09 Paź 2003
Posty: 4836
Skąd: Łódź
Wysłany: Pon Mar 22, 2010 9:49 am   

Też tak miałam, tyle że bez pamiętania haseł, nic nie pomagało. W pewnym momencie problem zniknął. Pojawił się znowu po reinstalce systemu, czyli na czystych danych. I teraz po pewnym czasie znowu loguję się bezproblemowo.
:roll:
_________________

"Gdyby nie internet nie wiedziałbym, że na świecie jest tylu idiotów." Stanisław Lem
 
 
agulka1989 


Wiek: 29
Dołączyła: 06 Paź 2009
Posty: 2973
Skąd: Łódź
Wysłany: Pon Mar 22, 2010 10:01 am   

a mi się zaczęło wczoraj po formacie dysku to wszystko... Miałam tak już kiedyś, ale "samo się naprawiło", a teraz znów jest to samo... techsupport, Twój sposób nic nie dał
_________________
Ostatnio zmieniony przez agulka1989 Pon Mar 22, 2010 10:01 am, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
bazyl 


Dołączył: 03 Lut 2010
Posty: 93
Skąd: gdansk
Wysłany: Pon Mar 22, 2010 10:39 pm   

uff a już myslałem ze mi sie cos psuje :)
no to moze cos kierownictwo pobada czemu tak moze sie dziec niby to nie jest jakis problem duzy ale jednak uprzykza zycie :roll:

[ Dodano: Wto Maj 18, 2010 9:13 pm ]
i znów zgłaszam problemik... taki sam jak był... logować się trzeba podwójnie ;/

[ Dodano: Czw Maj 27, 2010 1:32 pm ]
ma ktoś znów ten problem czy tylko ja?

[ Dodano: Sob Cze 05, 2010 4:54 pm ]
no chyba tylko ja taki felerny jestem ;/ ehhh :roll:
 
 
 
mayaxandra 


Wiek: 35
Dołączyła: 24 Sie 2010
Posty: 13
Skąd: Warszawa
Wysłany: Czw Mar 31, 2011 2:45 pm   

witam,
mam kłopot odwrotny - jest wiele wątków do których nie mogę się dostać PO ZALOGOWANIU, wygląda to tak, jakbym została wylogowana po przejściu do wybranego tematu. Nie mam też możliwości napisania wiadomości na priv.
będę wdzięczna za przywrócenie mnie do pełnie forumowego życia
_________________
26.05.2012 :) :)
 
 
Pepsi 


Wiek: 36
Dołączyła: 12 Kwi 2009
Posty: 535
Skąd: Nibylandia
Wysłany: Pią Lip 15, 2011 7:06 pm   

bazyl napisał/a:

no chyba tylko ja taki felerny jestem ;/ ehhh :roll:

nie jestes u mnie od pewnego czasu też tak sie dzieje :(
_________________
"Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie"
 
 
 
Frezja1980 


Dołączyła: 10 Wrz 2010
Posty: 492
Skąd: Łódź
Wysłany: Pią Lip 15, 2011 9:48 pm   

u mnie znowu to samo,jakiś czas temu też tak miałam ale problem zniknął sam
_________________

 
 
kochecka 
żona i mama


Dołączyła: 16 Mar 2007
Posty: 1652
Skąd: z daleka
Wysłany: Sob Lip 16, 2011 6:32 am   

u mnie też pojawił się ten problem
_________________
 
 
bazyl 


Dołączył: 03 Lut 2010
Posty: 93
Skąd: gdansk
Wysłany: Nie Lip 17, 2011 6:04 am   

u mnie nadal nie zniknął... choć w sumie się już przyzwyczaiłem do podwójnego logowania...
 
 
 
kariczeq 


Wiek: 33
Dołączyła: 29 Cze 2009
Posty: 1076
Skąd: Zgierz
Wysłany: Pon Lip 18, 2011 12:12 pm   

ja od jakiegoś czasu znów mam ten problem co Wy, czyli podwójne logowanie
_________________


udanego dnia Gość
 
 
@techsupport 
Administrator


Wiek: 29
Dołączył: 15 Sty 2009
Posty: 11
Skąd: Konstantynów Łódzki
Wysłany: Pon Lip 18, 2011 12:56 pm   

Jest to problem po stronie przeglądarki.
Proszę wyczyścić wszelki cache/cookies/etc. Powinno pomóc.
_________________
Pozdrawiam, techsupport
 
 
 
M4rcysi4 


Wiek: 29
Dołączyła: 30 Wrz 2008
Posty: 4350
Skąd: Bełchatów
Wysłany: Pią Paź 07, 2011 9:48 pm   

Ja mam ten problem, ale przy niezapamiętanym haśle (na innym komputerze). Przy zapamiętanym wszystko jest ok - oba przypadki Mozilla.
_________________
 
 
Zuza12345 


Dołączyła: 11 Sty 2011
Posty: 1191
Skąd: Zgierz/Łódź
Wysłany: Pon Paź 31, 2011 10:45 am   

kariczeq napisał/a:
ja od jakiegoś czasu znów mam ten problem co Wy, czyli podwójne logowanie

u mnie to samo i na różnych komputerach, choć nie zawsze..


i nietety w telefonie zalogować sie w ogole juz nie daje rady..bo nawet jesli za ktoryms razem zatrybi jak chce gdziekolwiek klikąc i przejsc do wątku znow wylogowuje...

prosze o poradę
 
 
@techsupport 
Administrator


Wiek: 29
Dołączył: 15 Sty 2009
Posty: 11
Skąd: Konstantynów Łódzki
Wysłany: Pon Paź 31, 2011 10:47 am   

Wyczyścić cache, cookies, etc powtarzam po raz kolejny.
_________________
Pozdrawiam, techsupport
 
 
 
Zuza12345 


Dołączyła: 11 Sty 2011
Posty: 1191
Skąd: Zgierz/Łódź
Wysłany: Pon Paź 31, 2011 5:00 pm   

a w telefonie tez mam cookies??? hmm musze poszukać
 
 
@techsupport 
Administrator


Wiek: 29
Dołączył: 15 Sty 2009
Posty: 11
Skąd: Konstantynów Łódzki
Wysłany: Pon Paź 31, 2011 5:05 pm   

Pewno gdzieś jest ;-) Zależy od telefonu/oprogramowania do przeglądania Internetu.
_________________
Pozdrawiam, techsupport
 
 
 
Zuza12345 


Dołączyła: 11 Sty 2011
Posty: 1191
Skąd: Zgierz/Łódź
Wysłany: Wto Lis 01, 2011 10:17 am   

znalazłam, ale na telefonie niestety nie pomogło
 
 
koniczynka84 


Wiek: 34
Dołączyła: 29 Wrz 2011
Posty: 1649
Skąd: Łódź
Wysłany: Pią Sty 27, 2012 1:23 pm   

Witam, co ok.15 minut muszę się ponownie logować bo mnie "wywala"...
_________________
 
 
skalimonka 
żona skalimona


Wiek: 33
Dołączyła: 05 Gru 2008
Posty: 2003
Skąd: UK
Wysłany: Sob Lut 18, 2012 1:37 pm   

Podobnie jak wy, muszę za każdym razem sie logować dwa razy żeby wejść na forum, ponadto tez mnie co jakiś czas wywali i znowu od nowa 2 logowania. Już powoli nie ukrywam, że zaczynam się tym irytować... :wink:
_________________
 
 
MalaJu 

Dołączyła: 26 Lut 2008
Posty: 2628
Skąd: Łódź
Wysłany: Sob Lut 18, 2012 1:56 pm   

skalimonka, mam to samo, ale tylko na jednym komputerze. Na wszelkich innych działa normalnie. Niech ktoś mądry mi powie DLACZEGO? :wink:
 
 
@techsupport 
Administrator


Wiek: 29
Dołączył: 15 Sty 2009
Posty: 11
Skąd: Konstantynów Łódzki
Wysłany: Sob Lut 18, 2012 4:27 pm   

Tak jak wspominałem wcześniej - jest to zależne od przeglądarki - wyczyścić cache, cookies, itp.
_________________
Pozdrawiam, techsupport
 
 
 
skalimonka 
żona skalimona


Wiek: 33
Dołączyła: 05 Gru 2008
Posty: 2003
Skąd: UK
Wysłany: Sob Lut 18, 2012 7:33 pm   

techsupport napisał/a:
wyczyścić cache, cookies, itp.

Łatwo powiedzieć, ale ja nie mam pojęcia jak to zrobić :? Może ktoś wytłumaczy łopatologicznie jak laikowi? ;)
_________________
 
 
@techsupport 
Administrator


Wiek: 29
Dołączył: 15 Sty 2009
Posty: 11
Skąd: Konstantynów Łódzki
Wysłany: Sob Lut 18, 2012 7:43 pm   

Nie jestem pewien jak to działa na przeglądarkach na Windowsie, trzeba poszukać gdzieś w opcjach typu "wyczyść dane prywatne" cache - pamięć podręczna, cookies - ciasteczka.
_________________
Pozdrawiam, techsupport
 
 
 
Gahanova 


Wiek: 34
Dołączyła: 05 Lut 2012
Posty: 454
Skąd: Miasto mostow
Wysłany: Sob Lut 18, 2012 9:42 pm   

Mozilla:

- ctrl + shift + del
- zaznaczamy to co chcemy usunac (cookies, cache)
- wybieramy jaki okres chcemy wyczyscic
- usuwamy

Voila. :D
_________________

Moje slubne perypetie
 
 
skalimonka 
żona skalimona


Wiek: 33
Dołączyła: 05 Gru 2008
Posty: 2003
Skąd: UK
Wysłany: Sob Lut 18, 2012 11:16 pm   

Gahanova, dzięki :tancze: podziałało ;) Mogłam wcześniej się zapytać, niepotrzebnie się tyle męczyłam :smile:
_________________
 
 
Gahanova 


Wiek: 34
Dołączyła: 05 Lut 2012
Posty: 454
Skąd: Miasto mostow
Wysłany: Sob Lut 18, 2012 11:20 pm   

A prosz bardzo. Ciesze sie, ze pomoglam. 8)
_________________

Moje slubne perypetie
 
 
misiao1983 
To sem ja


Wiek: 35
Dołączyła: 12 Lut 2009
Posty: 1365
Skąd: To tu, to tam...
Wysłany: Nie Lut 19, 2012 11:29 am   

techsupport napisał/a:
trzeba poszukać gdzieś w opcjach typu "wyczyść dane prywatne" cache - pamięć podręczna, cookies - ciasteczka.
wyczyściłam cache i cookies i podziałało,ale tylko do pierwszego logowania....potem sytuacja się powtarza, więc na jedno mnie to wychodzi, albo podwójnie muszę się za każdym razem logować, albo za każdym razem czyścić pamięć i ciasteczka i dopiero logować.... u mnie dzieje się to na każdym kompie ( u rodziców. u siostry, na moim laptopie i na stacjonarnym kompie).
_________________


 
 
@techsupport 
Administrator


Wiek: 29
Dołączył: 15 Sty 2009
Posty: 11
Skąd: Konstantynów Łódzki
Wysłany: Nie Lut 19, 2012 12:10 pm   

Spróbuj jeszcze raz teraz.
_________________
Pozdrawiam, techsupport
 
 
 
kapatka 


Wiek: 30
Dołączyła: 12 Maj 2014
Posty: 902
Skąd: Łódź

Wysłany: Pon Kwi 23, 2018 8:44 pm   

Od jakiegoś czasu mam problem z zalogowaniem się na forum na smartfonie. Po wpisaniu loginu i hasła wyrzuca mnie znowu do strony logowania i tak wkoło. Na laptopie wszystko jest ok. Dodam, że jestem też zarejestrowana na innym forum internetowym tam nie mam takiego problemu. Może ktoś się orientuje o co może chodzić i podpowie mi jak to ugryźć?
_________________


 
 
herbatnik 


Wiek: 29
Dołączyła: 14 Lip 2014
Posty: 649
Skąd: Łódź
Wysłany: Wto Kwi 24, 2018 7:00 pm   

Podłączam się do postu kapatki, też mam taki problem. Nie mogę się zalogować na tablecie, na smartfonie i laptopie bez problemu. Inne forum też na tablecie szwankuje. Może to jakiś błąd w systemie, niekoniecznie ze stroną internetową.

[ Dodano: Wto Maj 08, 2018 8:45 pm ]
kapatka, zainstalowalam inną przeglądarkę i bez problemu się zalogowałam.
_________________

 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
statystyki odwiedzin z innych stron


Publikowanie w całości lub fragmentach treści zawartych na Łódzkim Forum Weselnym bez zgody administratorów forum jest zabronione.
Reklamy
Zdjęcia ślubne - FOTOJACEK.pl

sala weselna łódź

dekoracja światłem łódź

videofilmowanie łódź

www.foto-sobieraj.com.pl