Wieczory panieńskie/kawalerskie |
Autor |
Wiadomość |
oleczqa002
|
Wysłany: Czw Kwi 14, 2016 8:51 pm
|
|
|
LinaMiódMalina, W sumie co do Casablanci masz rację, ale już np. w Saharze można wynająć VipRoom i za zamkniętymi drzwiami nie ma imprezy tylko ma się pokój tylko i wyłącznie dla siebie
Natomiast escape room to świetny pomysł ! Polecam Tkalnię Zagadek oraz Komnaty Tajemnic! Świetna rozrywka! Tylko pytanie ile osób będzie na panieńskim bo do pokoju może wejść max 5 osób .. |
|
|
alekul89
|
Wysłany: Pią Kwi 15, 2016 7:31 am
|
|
|
Łącznie z Panną Młodą będzie nas 6 osób. Była już kiedyś w takim pokoju zagadek i jej się podobało. Jak z nią rozmawiałam jak chciałaby spędzić wieczór to odpowiedziała, ze bardzo podobało jej się na moim. W domu, bo potem do klubu nie szla z nami. Więc chciałaby w domu a potem gdzieś iść, np. do kina. Ale reszta dziewczyn uznała, ze w kinie się zamulimy i ze to nie jest dobra opcja. |
|
|
Julia_ja
|
Wysłany: Pią Kwi 15, 2016 7:21 pm
|
|
|
A moze idźcie na jakąś salsę dla Pań? Każda szkoła tańca organizuje cos takiego w ramach wieczorów panieńskich. Moim zdaniem super sprawa i na pewno nie zamula |
|
|
alekul89
|
Wysłany: Sob Kwi 16, 2016 12:37 pm
|
|
|
Bardziej skłaniamy się ku jakiemuś fajnemu pubowi... |
|
|
Gilgamesz
Firma
|
|
|
|
|
LinaMiódMalina
|
Wysłany: Nie Kwi 17, 2016 10:25 am
|
|
|
Julia_ja, Gilgamesz, super pomysły! Wszystko oczywiście zależy od gustu przyszłej PM ale ja bym była zachwycona Inne rzeczy, które przyszły mi jeszcze do głowy jeśli dyskotekowe szaleństwa odpadają to wspólna zabawa w parku wodnym (np termy Uniejów niedaleko Łodzi - super sprawa, popołudniem można się zrelaksować, a po wszystkim - wieczorem wyskoczyć na drinka), coś zmysłowego - np. lekcja pool dance/sexy dance (wcale nie jest drogo i honorują karty Multisport/Benefit/OK System), albo wieczorne ognisko z pieczeniem kiełbasek gdzieś za miastem, to tak na szybko mi wpadło jeszcze |
|
|
Terry
|
Wysłany: Pon Kwi 18, 2016 10:41 am
|
|
|
Bylam kiedys na spokojnym panienskim na Lakowej w Milsche. Milo, klimatycznie i przede wszystkim inaczej niz w kazdym pabie. |
|
|
|
|
Paolina
|
Wysłany: Czw Cze 16, 2016 9:55 pm
|
|
|
Halo, dziewczyny, podbijam temat. Co się teraz robi na wieczorach panieńskich? Tak, wiem, wszystko zależy od panny młodej i paczki dziewczyn, ale może podrzucicie jakieś pomysły? Kto ostatnio był na panieńskim a może takowy organizuje?
Będę organizować wieczór mojej przyjaciółki. Ostatni (i jedyny) panieński na którym byłam, to mój własny - organizowany przez psiapsiółę właśnie. Mam trochę pomysłów "klasycznych". Impreza zakończy się tańcami w klubie zapewne. Co wcześniej? Rozważam tancerza, relaksujące chwile w gabinecie kosmetycznym/spa z lampką szampana dla grupy dziewczyn (ja miałam indywidualne chwile z makijażystką), escape room, lekcję tańca (była u mnie) ... Szukam natchnienia. |
_________________ Pozdrawiam słonecznie Gość!
|
|
|
|
|
alekul89
|
Wysłany: Pią Cze 17, 2016 8:22 am
|
|
|
To zależy co lubi Panna Młoda i reszta zaproszonych dziewczyn. No i od tego jaki planujecie budżet na ten wieczór. Ja organizowałam w kwietniu wieczór panieński mojej przyjaciółce. Ona chciała na spokojnie i bez szaleństw. Była domówka u mnie, na którą każda z dziewczyn przyniosła coś do jedzenia i wino. Był zamówiony tort, test wiedzy o przyszłym mężu. Potem pojechałyśmy do pubu a na koniec wylądowałyśmy na trochę w klubie. |
Ostatnio zmieniony przez alekul89 Pią Cze 17, 2016 8:23 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
kfr89
|
Wysłany: Sro Lip 20, 2016 8:45 pm
|
|
|
Czy miałaś któraś z Was panieński w Spa? Możecie polecić jakieś konkretne miejsce w Łodzi?[/list] |
|
|
|
|
moniklamp45
|
Wysłany: Pon Wrz 25, 2023 10:58 am
|
|
|
Przed panieńskim/kawalerskim warto zażyć sobie suplement diety, aby nie mieć kaca następnego dnia |
_________________ suplement myrkl |
|
|
|
|
EphemeralOracle
|
|
|
|
|
pjoternap