|
Forum Weselne miasta Łodzi
Forum weselne, wesele i ślub w Łodzi i woj. łódzkim
|
DJ Piotr Lamus |
Autor |
Wiadomość |
Milena_Maja
|
Wysłany: Sro Wrz 27, 2023 8:00 am
|
|
|
Wisienka na torcie naszego wesela był DJ czyli Piotrek, który zapewnił nam i oprawę muzyczną ceremonii i całego wesela na najwyższym poziomie. Tego nie da się opisać. Imprezę z takim DJ trzeba po prostu przeżyć. Umiejętność obserwacji gości i dobieranie preferencji muzycznych tak żeby naprawdę każdy był zadowolony jest poziomie mistrzowskim. Wiele lat temu byłam na weselu gdzie Piotrek grał i wtedy nie znając jeszcze swojego męża wiedziałam, że jeśli kiedykolwiek wezmę ślub i będzie wesele to właśnie On będzie naszym DJem. |
|
|
|
 |
TosiaMWP
|
Wysłany: Nie Kwi 21, 2024 10:55 am
|
|
|
Cześć!
Chciałam tylko powiedzieć, że Piotrek to najlepszy spec od oprawy muzycznej każdej imprezy!
Przyznaję się - miałam ogromne wymagania co do DJ na swoim weselu, bo pracowałam jako kelnerka i wiedziałam czego mogę się spodziewać.
Miałam wiele swoich kontaktów, ale gdy polecono mi Piotra, zadzwoniłam z ciekawości i od razu wiedziałam że to jest TO.
A możecie mi wierzyć - rozmawiałam z kilkoma innymi wodzirejami i DJ, ale z każdym było coś nie tak, a to nie odbierali telefonu, a to rozmawiali ze mną jak za karę i tak dalej ...
A Piotrek? Rany! Słuchajcie, nie mogliśmy się rozłączyć, bo tak świetnie się rozmawiało i cały czas było o czym!
W tej jego głowie jest ogrom wiedzy, pomysłów i wszystkiego co potrzeba, by Twoje wesele przestało być tak przerażające.
Mój mąż, który uznał, że wesele to jedno z najgorszych dla niego przeżyć, po całej imprezie stwierdził, że na naszym weselu chciałby pobawić się jeszcze raz - z tą różnicą, że jako gość i pod warunkiem, że Piotrek będzie ponownie DJ
Wracając - ten człowiek wiedział o co mi chodzi, gdy tylko o tym pomyślałam i nie zdążyłam wypowiedzieć jeszcze słowa. Idealnie rozumiał czego chcę, a czego nie chcę, doradził wiele wspaniałych pomysłów i rozwiązań.
Dzięki niemu moje i męża wesele było wspaniałe i mimo, że odbyło się w październiku 2023, to do dziś goście pytają, skąd ja wytrzasnęłam takiego geniusza.
Piotr - jeśli to czytasz (a mam nadzieję, że tak), chciałam tylko powiedzieć, że bez Ciebie to wesele by się nie udało - naprawdę! I mimo, że zupełny przypadek sprawił, że miałam Twoją wizytówkę w rękach, to ogromnie się cieszę, że trafiliśmy na siebie.
Jako ciekawostkę, dodam jeszcze, że gdy wchodziliśmy na salę do tej rockowej piosenki, mina mojej mamy była bezcenna. Przyznała mi się później, że miała w głowie tylko jedną myśl - " rany, co moja córka nawymyślała", ALE powiedziała również później, że to było najlepsze wesele na jakim była, wytańczyła się za wszystkie czasy i kazała zapisać sobie kontakt
Podsumowując - DJ Piotr Lamus - idealny na wszystkie imprezy.
Ludzie - jeśli się zastanawiacie nad wyborem to wiedzcie, że DJ Piotr Lamus jest jedynym najlepszym, którego możecie dokonać! |
|
|
|
 |
KarWis
|
Wysłany: Sob Cze 29, 2024 8:54 pm
|
|
|
Gdybym drugi raz miała organizować wesele oczywistym wyborem na DJ byłby Piotrek odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu ^^świetna muzyka i świetne prowadzenie zabawy
moja siostra była tak zachwycona, że stwierdziła, że albo Piotrek będzie grać na jej weselu albo wesela nie będzie i to nie był żart z jej strony
Taka deklaracja jest chyba najlepszą opinią i nic więcej nie można już dodać |
Ostatnio zmieniony przez KarWis Sob Cze 29, 2024 8:56 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Olinek24
|
Wysłany: Wto Lip 30, 2024 3:52 pm Najlepszy Dj
|
|
|
Mogłabym chwalić i chwalić. Polecam z całego serca. Tak jak pisała tu moja siostra jeśli nie Piotrek to nikt inny i udało się. Impreza świetna, goście zachwyceni. Piotrek bardzo komunikatywny, otwarty na propozycję ale i sam wiele proponuje. Moim zdaniem nie ma lepszego Dj i mam nadzieję, że jeszcze będziemy mogli skorzystać z jego usług. |
|
|
|
 |
IwonaZBien
|
Wysłany: Sob Wrz 07, 2024 10:15 am
|
|
|
W 100% zgadzam się z opiniami innych! Piotrek grał na naszym weselu w czerwcu tego roku. Od pierwszego maila do dnia ślubu Piotrek był zawsze otwarty, przyjazny i otwarty na pomysły, DJ który dostosowuje się do waszych potrzeb, nie swoich. Mieliśmy wesele miedzynarodowe i nikt z gości nie odczuł tego, że dzieli nas bariera językowa. Goście byli zachwyceni a wesele było ogłoszone imprezą roku! Całą imprezę Piotrek był bardzo zaangażowany i pomocny w udostępnieniu nagłośnienia na ceremonię za co jestesmy bardzo wdzięczni!
Podsumowując, nie macie się nad czym zastanawiać i brać w ślepo!😊 Dziękujemy Ci jeszcze raz!
Iwona & Gonzalo |
|
|
|
 |
yourstory.sluby
|
Wysłany: Wto Paź 08, 2024 11:03 am
|
|
|
Z chęcią podbiję temat! Miałam okazję poznać Piotrka podczas ostatniej koordynacji wesela w Warszawie. Świetny kontakt od pierwszej rozmowy to bardzo cenny akcent, jednak to co z mojej perspektywy jest piekielnie ważne to podejście do wykonywanej pracy i ogromny profesjonalizm na każdym kroku. U Piotrka nie ma rzeczy niewykonalnych!
Wiele wesel cechuje się szeregiem wyzwań, a rozwiazywanie ich Piotrek opanował do perfekcji. Zarówno pod kątem technicznym, jak i póżniej prowadzenia wesela usługa była zrealizowana na najwyższym poziomie i śmiało mogę powiedzieć, że takiego usługodawcy życzę KAŻDEJ parze młodej. Pełny parkiet to oczywiście wisienka na tym ślubnym torcie, dlatego jeśli tylko ktoś rozważa współpracę to polecę rezerwować póki jeszcze będzie uchwytny |
_________________ Agencja Ślubna YourStory |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Publikowanie w całości lub fragmentach treści zawartych na Łódzkim Forum Weselnym bez zgody administratorów forum jest zabronione.
| |
 |
|