WALKER |
Autor |
Wiadomość |
oleczkaw
Wiek: 43 Dołączyła: 16 Mar 2008 Posty: 40 Skąd: Pabianice
|
Wysłany: Pon Cze 09, 2008 3:35 pm WALKER
|
|
|
hej, ciągle szukam zespołu na nasze wesele. Czy ktoś słyszał coś na temat zespołu WALKER? znalazłam ich ogłoszenie na gumtree.pl. Bardzo proszę o wszelkie opinie. Dziękuję i pozdrawiam |
Ostatnio zmieniony przez Pusiak Wto Cze 24, 2008 9:38 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
olusia1985
|
Wysłany: Pon Cze 23, 2008 4:40 pm
|
|
|
Hej ja właśnie też szukam informacji na ich tmat1przydałby sie ktoś kto się już przy nich bawił:)ale z tego co słyszłam to spoko zepolik chociaż nie lubie jak kobieta spiewa! |
_________________ Jak wesele to wesele:) |
|
|
|
|
woman25l
|
Wysłany: Sro Cze 25, 2008 4:44 pm Zespół walker
|
|
|
Witam, ja miałam rok temu ten sam problem znaleźć zespół na wesele dla siostry, która mieszka w Poznaniu. Obdzwoniłam chyba z 15 zespołów bo ciężko było utrafić w wolny termin. Trafiliśmy na Walkera. Zespół się sprawdził tylko troszkę za mało wolnych kawałków grali jak dla mnie...mam słabośc do ballad rockowych, ale poza tym było ok i fajnie prowadzili całą imprezę |
|
|
|
|
k4sok
|
Wysłany: Pon Cze 30, 2008 11:19 pm
|
|
|
Byłem na weselu w restauracji" Przystań " w Sieradzu, bawiłem się dobrze przy tym zespole,który wybrała moja siostra i mogę polecić. Pozdrawiam |
|
|
|
|
elvid_videofilmowanie
Firma
|
Wysłany: Nie Sie 09, 2009 2:11 pm
|
|
|
Miałem wielką przyjemność współpracować z zespołem Walker z Kalisza. Bardzo fajnie grają, bawią gości i co ważne - robią bardzo krótkie przerwy między blokami tanecznymi. Jeżeli szukacie kapeli rozważcie zespół Walker z Kalisza. |
_________________ Pozdrawiam
Elvid film studio |
|
|
|
|
dropsik44
|
Wysłany: Sro Sie 26, 2009 11:56 pm Dobry zespół !
|
|
|
Pozdrawiam forumowiczów ! Walker grali u nas na weselu, szczerze polecam bo warto, zabawa na całego !
Możecie zamawiać w ciemno a kapela napewno się sprawdzi. Śpiew rewelacja a konkursy takie, że boki można zrywać...Polecamy z mężem - Aguś. Dziękujemy zespołowi a odwdzięczamy się pozytywnym komentarzem :) |
_________________ loken |
|
|
|
|
lolka210
Wiek: 33 Dołączyła: 21 Sty 2012 Posty: 74 Skąd: Bełchatów
|
Wysłany: Sro Maj 30, 2012 10:29 am
|
|
|
Odnawiam temacik )
czy ktoś może coś więcej o nich napisać
już podpisałam umowę, ale będę spokojniejsza jak sobie poczytam komentarze ) |
|
|
marian4
|
Wysłany: Sro Sie 29, 2012 10:43 pm Walker opinie
|
|
|
Jechali do nas 240 km. Przeszli samych siebie .Oni są rewelacyjni. Goście weselni siedzieli tylko jak była przerwa na jednego .My i goście weselni jesteśmy zachwyceni. Chcę dodać że zespołu nie znaliśmy znależliśmy go w internecie. Wszystko załatwiane przez telefon.Polecam go każdemu. Dziękuję za wspaniałe wesele. Taką opinię wystawię jeszcze gdzieś na innej stronie bo naprawdę jestem baaardzo zadowolona!! |
|
|
|
|
lolka210
Wiek: 33 Dołączyła: 21 Sty 2012 Posty: 74 Skąd: Bełchatów
|
|
|
|
|
|