Zdjecia plenerowe -Arkadia |
Autor |
Wiadomość |
CoctailZone
|
Wysłany: Pią Kwi 08, 2011 8:28 pm Zdjecia plenerowe -Arkadia
|
|
|
Czesc , bedziemy mieli robione zdjecia plenerowe w Arkadji kolo łowicza.
Chcialam zapytac moze wiecie gdzie po drodze z łodzi mozna stanac i zrobic jakies ciekawe fotki??
Poprawiłam temat na bardziej czytelny. Moderatorka Asiek |
Ostatnio zmieniony przez Asiek Nie Kwi 10, 2011 8:24 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
fotografialodz
Firma
|
Wysłany: Pią Kwi 08, 2011 9:35 pm
|
|
|
to zalezy kiedy bedziecie jechac, po drodze sa pola i mozna w zaleznosci od pory roku spotkac albo maki , albo zboze, sloneczniki. Natomiast tuz przed arkadia, z jakis kilometr, jest przejazd kolejowy i tam mozna spokojnie cos fajnego zrobic.
oczywiscie jesli takie klimaty Wam pasuja |
|
|
|
|
CoctailZone
|
Wysłany: Sob Kwi 09, 2011 8:01 am
|
|
|
No bedziemy jechac 2-3 maja. |
|
|
|
|
*Asiek
Moderator Czarownica vel Anioł
|
Wysłany: Sob Kwi 09, 2011 4:46 pm
|
|
|
Czy chodzi o park Arkadia koło Nieborowa?
Jeśli tak - to oczywiście polecam kompleks pałacowy w Nieborowie. Ja mam stamtąd masę pięknych zdjęć - jedne robione wiosną, inne latem. Pałac wygląda ładnie zarówno zewnątrz jak i w środku. Ma także ogród.
Arkadia także ma wiele uroczych zakątków, bo i świątynię Diany i ruiny rzymskie i dom murgrabiego , itd. czyli wszystko co powinien mieć ogród w stylu angielskim.
A w maju będzie tam ładnie, bo zielono i kwieciście.
Polecam, kto nie był, wybrać się do Nieborowa i Arkadii na wycieczkę jednodniową (nie tylko w celu zrobienia sesji ślubnej).
Byłam tam kilka razy i zawsze chętnie wracam. |
|
|
rafalolczyk.com
Firma
|
Wysłany: Nie Kwi 10, 2011 9:17 am
|
|
|
Jedna mała informacja, która może okazać się przydatna - za zdjęcia oczywiście trzeba zapłacić (Nieborów) a w Pałacu czekają na Nas średnio-miłe Panie pilnujące porządku.
Delikatnie wystukują Nasz czas na zegarkach
Byłem tam chyba z 2 parami - miejsce piękne wewnątrz jak i zewnątrz - ale praca "na wyścigi" bo czas ucieka - raczej nie jest zachęcające do dalszych wizyt. |
_________________ Rafał Olczyk
Fotografia Ślubna / Wedding Photography |
|
|
|
|
Dosia_Zosia
|
Wysłany: Nie Kwi 10, 2011 2:14 pm
|
|
|
Po drodze jest jeszcze pałac i stadnina koni w Walewicach oraz dwór(niektórzy mówią zamek)w Sobocie. 7 km od Łowicza w Maurzycach jest skansen, takie wiejskie chatki tam są i stary drewniany wiatrak.
[ Dodano: Nie Kwi 10, 2011 5:20 pm ]
Doczytałam,że w Maurzycach znajduje się również taka perełka
|
_________________ |
|
|
|
|
|