|
Forum Weselne miasta Łodzi
Forum weselne, wesele i ślub w Łodzi i woj. łódzkim
|
Michał Borkowski - polecam :) |
Autor |
Wiadomość |
aga-pce
|
Wysłany: Sob Paź 09, 2010 1:14 pm Michał Borkowski - polecam :)
|
|
|
Dużo już powstało tematów polecających (lub wręcz przeciwnie) przeróżnych fotografów...
Miałam przyjemność poznać Michała Borkowskiego i z czystym sumieniem mogę polecić
Jeśli ktoś oczekuje ciekawych zdjęć, z klimatem, to będzie to na pewno dobry wybór. Widać tu pasję i duże zaangażowanie w to co robi. My jesteśmy bardzo zadowoleni.
Próbka na stronie wyeksponowani.pl |
|
|
|
|
WYeksponowani
Firma
|
Wysłany: Wto Paź 12, 2010 7:18 pm
|
|
|
Dziękuję Ci za miłe słowa. Myślę, że dobrze się razem bawiliśmy i że udało się sporo tej Waszej radości utrwalić w formie zdjęć kilku. Mam tylko nadzieję, że przesadnie Was nie zagadałem no ale cóż... taka praca...
Krótko mówiąc zostaliście WYeksponowani i dziękuję Wam za to!
Pozdrawiam! |
|
|
|
|
angelika131
|
Wysłany: Czw Lis 11, 2010 8:44 pm
|
|
|
Hej z Michałem robiliśmy sesję jakieś 3 tyg temu i zgodnie z umową mamy już gotowe prace:) Wszystko jest super, dodatkowym bardzo pozytywnym zaskoczeniem jest dołączona prezentacja DVD z naszymi zdjęciami i pod muzykę, którą sami wybraliśmy:) Michał jest fotografem pomysłowym, ma ciągły kontakt z osobami, które fotografuje i pełno pomysłów, wiem co mówię bo mielismy juz okazję robić zdjecia z fotografem, który poza tym, że trzymał aparat w ręku, to nie robił nic. Nie było żadnego kontaktu:) Serdecznie polecam młodego zdolnego faceta dzięki któremu mamy niezapomnianą pamiątke ze ślubu:) Michał życzymy dalszej udanej kariery... nasze zdjęcia można również obejrzec na stronie michała:) |
|
|
|
|
magdellaa
|
Wysłany: Wto Kwi 26, 2011 8:00 pm
|
|
|
I my mogliśmy poznać Michała bliżej. Dzięki niemu mamy wspaniałe zdjęcia z sesji narzeczeńskiej i głowy pełne miłych wspomnień. Sympatyczny fotograf, tryskający i humorem i pomysłami, rozluźni każdego i stworzy niesamowity efekt końcowy. Podczas sesji nie da się nudzić. Fachowe rady i energia gwarantują satysfakcję z otrzymanych zdjęć. Bardzo go polecamy. A przy okazji zamieszczam kilka zdjęć dla potomnych
DSC_1541-Edit.jpg
|
Pobierz Plik ściągnięto 447 raz(y) 88.28 KB |
DSC_1518-Edit.jpg
|
Pobierz Plik ściągnięto 420 raz(y) 83.18 KB |
|
Ostatnio zmieniony przez magdellaa Wto Kwi 26, 2011 8:03 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Publikowanie w całości lub fragmentach treści zawartych na Łódzkim Forum Weselnym bez zgody administratorów forum jest zabronione.
| |
|
|