DJ MAREK SZWELENGREBER |
Autor |
Wiadomość |
Koalinha
Wiek: 39 Dołączyła: 11 Sie 2007 Posty: 212 Skąd: Łódź / Portugalia
|
Wysłany: Czw Sie 23, 2007 12:51 pm DJ MAREK SZWELENGREBER
|
|
|
Czy u kogoś z Was ten Dj prowadził zabawę na weselu? Jeśli tak, bardzo proszę o opinie. |
_________________ Monika
9.08.2008. |
Ostatnio zmieniony przez Pusiak Wto Cze 24, 2008 10:09 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Hellen
|
Wysłany: Pon Cze 27, 2011 10:08 pm
|
|
|
U mnie 23.06.2011 pan Marek Szwelengreber prowadził zabawę na weselu. Był jednocześnie wodzirejem i DJ'em. Jesteśmy razem z mężem bardzo zadowoleni, że mieliśmy go u siebie na weselu, gdyż potrafił super dobrać muzykę, rozbawić gości, wprowadzić extra atmosferę i jednocześnie nie było utworu którego by nie zagrał na prośbę gości. Mój brat z Wrocławia powiedział, że chyba pana Marka poprosi o poprowadzenie swojego wesela w 2012, bo tak mu się podobało. Tak więc polecamy z czystym sumieniem |
|
|
Hatifnatka
|
Wysłany: Nie Paź 23, 2011 12:45 pm
|
|
|
byłam wczoraj na weselu, na którym grał Marek Szwelengreber. oczywiście moje odczucia są całkowicie subiektywne... cóż, nie podobało się nam. sposób prowadzenia imprezy w naszym odczuciu nieudolny. słaby kontakt z gośćmi. muzyka, wiadomo, fantastyczna.
konferansjerka prawie żadna. jedna (!) zabawa na całe wesele - wężyk.
na pewno nie zamówiłabym tego pana na swoje wesele |
|
|
anais
|
Wysłany: Czw Kwi 19, 2012 2:47 pm
|
|
|
Wraz z narzeczonym skłaniamy się do skorzystania z usług tego DJa. Prosilibyśmy jeszcze o jakieś opinie. |
|
|
|
|
marcing
|
Wysłany: Pon Paź 22, 2012 11:52 am
|
|
|
Witam,
Ja Marka bardzo polecam. Wesele 14.08.2012. Oboje z żoną jestesmy absolutnymi przeciwnikami zabaw weselnych (uważamy, że bawi to głównie wszelkiego rodzaju ciocie a młodych zawsze łapię się na siłę ale co tam kto lubi) i Marek "dostał zakaz" organizowania takowych
Marek miał za zadanie puszczać dobrą muzykę (z lekkimi wytycznymi co do preferowanej) reagując na gusta gości (wyrażane frekwencją na parkiecie) i z tego zadania wywiązał się znakomicie. Goście byli zadowolenie z tego co było puszczane oraz z faktu, że nie są dyrygowani co mają teraz robić ("teraz na jednego.." i tym podobne).
Oczywiście można się umówic inaczej ponieważ Marek realizuje to co zamawiają sobie młodzi i chyba o to w tym chodzi.
Ostatnią rzeczą, której bym chciał jest DJ, który wie lepej jak mam się bawić na własnym weselu. Trochę przydługo ale mam nadzieję, że pomocnie. Podsumowując; Polecam.
PS. Hatifnatka - spytaj młodych czy nie zakazali Dj organizowania gier i zabawy w konferansierkę. BYć moze było tak jak u nas. |
Ostatnio zmieniony przez marcing Pon Paź 22, 2012 11:54 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Happy Mummy
|
Wysłany: Pon Paź 22, 2012 3:42 pm
|
|
|
A do nas Pan Marek na wesele 01.09.2012 nie dotarł Na 5 godzin przed weselem wysłał sms, że jest w szpitalu bo ma kłopoty zdrowotne Przysłał kolegę na zastępstwo i tylo go widzieli Kolega o stanie zdrowia nic nie wiedział, po weselu p. Marek do nas nie zadzwonił, a i skontaktować się z nim nie możnabyło. |
|
|
dzastab
|
Wysłany: Pon Lip 08, 2013 4:56 pm
|
|
|
ja bylam kilka lat temu na weselu prowadzonym przez Pana Marka i tez nie bylam zachwycona. Kilka hitow poszlo ale generalnie nie bylo do czego sie podrywac... Dzieki temu nadrobilam zaleglosci z dalsza rodzina
Teraz sama planuje swoje wesele i wiem ze z jego uslug na pewno nie skorzystam poniewaz playliste to ja sobie sama moge ulozyc i puscic w odtwarzaczu za darmo a wyjdzie na to samo.
Ale jak juz ktos powiedzial : zalezy kto co lubi.. |
|
|
|
|
kaledonia
Wiek: 41 Dołączyła: 08 Wrz 2006 Posty: 409 Skąd: już nie Retkinia
|
Wysłany: Czw Lip 11, 2013 11:42 am
|
|
|
Hellen napisał/a: | U mnie 23.06.2011 pan Marek Szwelengreber prowadził zabawę na weselu. Był jednocześnie wodzirejem i DJ'em. Jesteśmy razem z mężem bardzo zadowoleni, że mieliśmy go u siebie na weselu, gdyż potrafił super dobrać muzykę, rozbawić gości, wprowadzić extra atmosferę i jednocześnie nie było utworu którego by nie zagrał na prośbę gości. Mój brat z Wrocławia powiedział, że chyba pana Marka poprosi o poprowadzenie swojego wesela w 2012, bo tak mu się podobało. Tak więc polecamy z czystym sumieniem |
U nas też był na weselu i było tak jak sobie życzyliśmy. Muzyka dobrana pod sytuację tzn gości + nasze ulubione motywy Oczepiny były krótkie, nawet bardzo,bo takie chcieliśmy. Wiem,że to się części gościom nie podobało- bo za krótko - było tylko zdjęcie welonu i muchy, rzucanie welonem i muchą i taniec "nowej młodej pary".
Hatifnatka napisał/a: | byłam wczoraj na weselu, na którym grał Marek Szwelengreber. oczywiście moje odczucia są całkowicie subiektywne... cóż, nie podobało się nam. sposób prowadzenia imprezy w naszym odczuciu nieudolny. słaby kontakt z gośćmi. muzyka, wiadomo, fantastyczna.
konferansjerka prawie żadna. jedna (!) zabawa na całe wesele - wężyk.
na pewno nie zamówiłabym tego pana na swoje wesele |
Ilość zabaw to kwestia wyboru młodej pary. My mieliśmy całkiem sporo jak na tak krótkie przyjęcie.
Tak jak pisałam części osób się nie podobało, bo nie było "gorzka wódka", "gorzko gorzko" i goście sami zaczęli śpiewać
Nigdy się wszystkim nie dogodzi- najważniejsze,że Nam i rodzicom się podobało |
|
|
Lewka
|
Wysłany: Sro Paź 07, 2015 7:45 pm dj marek szwelengreber
|
|
|
A ja nie polecam 2 godz przed impreza napisał sms ze cos mu się stało w nogę,musi jechać do szpitala i nie zagra i przyjdzie kolega!! Kolega prowadził średnio. Wcześniej na spotkaniu Pan Marek mówił ze dzień przed naszym weselem ma urodziny i w ogole ma tyle pracy ze nawet jak odmowimy to nic się nie stanie. Widocznie urodziny się przedłużyły i do nas już nie dotarł. Czytałam na forum ze już kiedyś tez napisał sms do pary ze jest w szpitalu...trochę dziwne tak przed weselem mieć takiego pecha ...Umowy nie podpisalismy niestety wiec nie możemy rościć żadnych praw. .Przereklamowany i nie odpowiedzialny może uwierzyłabym w ten szpital ale skoro już komuś tez tak kiedyś napisał!!!NIE POLECAM ! NIE SZANUJE LUDZI!!! Kolega 2 godz przed dowiaduje się ze ma prowadzić wesele w imieniu Pana Marka....Szkoda słów....TAK SIE NIE ROBI |
_________________ Lewka |
|
|
|
|
|