|
Forum Weselne miasta Łodzi
Forum weselne, wesele i ślub w Łodzi i woj. łódzkim
|
Zwężanie sukni ślubnej |
Autor |
Wiadomość |
Marchewunia
|
Wysłany: Wto Lut 02, 2010 10:03 am Zwężanie sukni ślubnej
|
|
|
Witam!
Mam ślub w sierpniu tego roku. Planuję schudnąć około 10 kg. Jeśli kupię sukienkę w marcu to czy Panie będą chętne żeby mi ją zwężać? Bo zakładam 10 kg, a co jeśli schudnę więcej?
Poproszę o pomoc, bo trochę mnie stresuje ta sytuacja |
Ostatnio zmieniony przez Marchewunia Wto Lut 02, 2010 10:04 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
doni_iza
|
Wysłany: Wto Lut 02, 2010 10:21 am
|
|
|
Marchewunia myślę, że spokojnie możesz zamówić suknię, bo przymiarki są zazwyczaj na półtora miesiąca, miesiąc przed ślubem, a potem tak tydzień przed. Panie w salonie doskonale wiedzą, że Panny Młode najczęściej sporo chudną do ślubu dlatego przymiarki są tak późno. Zamów suknię bardzo dopasowana ,albo rozmiar mniejszą, a potem Panie w salonie już Ci ją na pewno doskonale dopasują. |
|
|
Marchewunia
|
Wysłany: Wto Lut 02, 2010 10:29 am
|
|
|
Ok dzięki za odpowiedź Jestem zła na siebie że wcześniej się nie odchudzałam, a teraz tylko zbędny stres mam przez to |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Publikowanie w całości lub fragmentach treści zawartych na Łódzkim Forum Weselnym bez zgody administratorów forum jest zabronione.
| |
|
|