Video&FotoKris |
Autor |
Wiadomość |
agataka
|
Wysłany: Wto Paź 20, 2009 3:19 pm Video&FotoKris
|
|
|
nie znalazłam tego wątku w wyszukiwarce więc zakładam...Mam nadzieje ze nie jako pierwsi będziemy mieć ich na swoim weselu...To usluga od niedawna dostepna w firmie pana Krzyska z zespołu THE TIME...na przesluchaniu zespolu bardziej reklamował filmowanie a nie zespol moze dlatego ze zespolu juz nie trzeba...bo reklama idzie w swiat poczta pantoflowa...obejrzelismy trzy filmy..jeden obcy (bo chcielismy posluchac jak graja) i dwa juz tych co oni nagrywali i jednoczesnie grali...ten trzeci byl od nas poproszony z zaskoczenia wiec nie bylo tak ze sobie wybrali jakis lepszy...wogole mielismy wrazenie ze nie maja nic do ukrycia...film jak dla nas byl o wiele lepszy niz ten wczesniej puszczony...dynamicznie nagrany ladnie osiwetlony ale bez przesady...bo jak ludzie sie swieca to tez kiepsko wyglada...Mamy wiec nadzieje ze wszystko bedzie ok...ale anty/reklama dopiero za ponad 9 mcy;) |
Ostatnio zmieniony przez Mac-erson Sob Kwi 02, 2011 2:29 pm, w całości zmieniany 4 razy |
|
|
|
|
Paulina.Nowa
|
Wysłany: Wto Sty 05, 2010 10:47 pm Video - Krismuz
|
|
|
Witam.
Już odebraliśmy film robiony przez firmę Video-Krismuz i jesteśmy bardzo, ale to bardzo zadowoleni wszystko jest zrobione tak jak byśmy chcieli doskonałe wyczucie muzyczne i wspaniała jakość filmu dokładnie taka jak oglądalismy w firmie na pokazie.
Oglądaliśmy film już któryś raz i nie możemy się napatrzeć nie ma nudnych momentów bardzo dobrze się ogląda mimo 3godzin filmu.
Polecam wszystkim my zaufaliśmy temu co mówił Krzysiek i jesteśmy razem z rodziną mega zadowoleni nawet się nie spodziewaliśmy takiego filmu.
Jeszcze dodam że cała współpraca na najwyższym poziomie jeszcze raz Dziękujemy i polecamy. |
|
|
|
|
anuszkaa
|
Wysłany: Sro Sty 06, 2010 8:56 am
|
|
|
bardzo się cieszę, że film sie podoba, bo i ja mam podpisaną umowę z Krzyśkiem |
_________________ |
|
|
|
|
justysiaw
Wiek: 41 Dołączyła: 26 Gru 2010 Posty: 10 Skąd: włocławek
|
Wysłany: Nie Sty 16, 2011 1:15 pm
|
|
|
my tez wybralismy videofilmowanie robine przez firme Krzyska, pokazywal nam filmy z roznych imprez i kazdy byl takiej samej jakosci oraz tak samo dobry, praktycznie w ktrorym miejscu filmu nie wlaczyl film byl ciekawy i bardzo dynamiczny, a naprawde kilka roznych imprez pokazywal.
nawet imprezy z roku 2009 nie odbiegaly poziomem od tych nowych i bardzo ladne okladki sa
bardzo jestem szczesliwa ze kilka spraw zwiazanych z weselem mamy juz z glowy |
|
|
|
|
marzeneczka
Wiek: 39 Dołączyła: 04 Sty 2011 Posty: 32 Skąd: Łódź-Łęczyca
|
Wysłany: Pon Cze 06, 2011 6:00 pm
|
|
|
u Nas też będą robic film
praktycznie cały film nam się podobał siedzieliśmy chyba ponad 3 godziny na prezentacji jesteśmy pod dużym wrażeniem
|
|
|
|
|
kamyk83
|
Wysłany: Sro Gru 28, 2011 7:37 pm
|
|
|
Witam
Na naszym weselu grał zespół The Time, zamówiliśmy też u nich usługę videofilmowania (fotovideokris) i jesteśmy bardzo zadowoleni z efektów. Film można oglądać godzinami. Jest świetnie zmontowany. Widać pełen profesjonalizm w każdym calu. Bardzo dobre wyczucie sytuacji, film jest zrobiony bardzo ciekawie nie ma nudnych momentów, wyeksponowane zostało to co najważniejsze. Zarówno kamerzysta jak i montażysta dołożyli ogromnych starań by końcowy efekt był super. Film zmontowany został w ciekawy i inteligentny sposób co dodaje mu dodatkowego uroku. Polecam gorąco wszystkim korzystanie z ich usług również przy wyborze filmowania swojego wesela. Po prostu EXTRA!!! |
_________________ kamyk |
|
|
|
|
dnf
|
Wysłany: Sob Sty 14, 2012 7:45 pm Video&FotoKris
|
|
|
Zastanawiam się nad wybraniem tej firmy do nakręcenia video z wesela oraz zdjęć. Czy ktoś może coś jeszcze o nich coś napisać? Jaka jest jakość w porównaniu do ceny i czy warto? |
|
|
|
|
Paulina.Nowa
|
Wysłany: Nie Sty 15, 2012 11:37 pm
|
|
|
Witam.
Mogę śmiało polecić u Nas kręcili film i do tej pory go oglądamy, w ogóle się nie nudzi, chociaż widzieliśmy go już wiele razy, jakość naprawdę rewelacyjna my mieliśmy jeszcze w promocyjnej cenie więc bardzo Polecamy.
Natomiast zdjęcia w Videofotokris bierzemy też na chrzciny i jesteśmy pewni że będą super |
|
|
|
|
VideoFotoKris
|
Wysłany: Pon Paź 01, 2012 5:39 pm
|
|
|
Witamy serdecznie.
Informujemy Wszystkie osoby zainteresowane naszymi usługami, że chwilowo nasza strona jest nieczynna z powodu ataku Hakerskiego.
Chwilowo można odwiedzać tylko nasze strony na Facebooku.
Pozdrawiamy serdecznie.
Video&FotoKris
[ Dodano: Pią Lis 23, 2012 3:59 pm ]
Witamy.
Informujemy że strona firmy Video&FotoKris już działa.
Pozdrawiamy serdecznie.
Video&FotoKris |
|
|
|
|
Marcelo
|
Wysłany: Sro Lis 28, 2012 12:17 pm
|
|
|
My także korzystaliśmy z usług Videofotokris na naszym ślubie i weselu, bardzo się cieszymy że wybraliśmy ich usługi. Odebraliśmy płyty z nagraniami i jesteśmy bardzo, bardzo zadowoleni z efektów.
Film Video jest rewelacyjnej jakości, odpowiednio dobrana muzyka. Wszystkie nasze prośby zostały wzięte pod uwagę przy robieniu filmu
Całość współpracy NA NAJWYŻSZYM POZIOMIE.
Polecamy VideofotoKris na pewno będziecie zadowoleni. |
|
|
|
|
marzeneczka
|
Wysłany: Czw Gru 27, 2012 2:32 pm
|
|
|
U nas videofilmowaniem zajmował się właśnie Video&FotoKris . Jedyne co mogę zrobić to bardzo pochwalić ich pracę, ponieważ dzięki nim mamy z mężem Cudowną pamiątkę tego szczególnego dnia. Nie jest to Film jaki nieraz oglądałam(że nigdy nie dotrwałam do końca filmu) – oglądam go ja i moja rodzina już dziesiątki razy - od początku do końca.
Bardzo dobrze zmontowany, ciekawy i uroczy film, który jest naszą najlepszą jak do tej pory pamiątką z Wesela, na której możemy zobaczyć wszystko jeszcze raz. Bardzo dobrze dobrana ścieżka dźwiękowa !!!
Kamerzysta doskonale współpracował z zespołem na imprezie i był bardzo miły, oraz ubrany jak prawdziwy Filmowiec , doskonale wpoił się w salę i zespół, spełniał wszystkie nasze zachcianki. Było widać że traktuje swoją pracę bardzo poważnie, nie pił w ogóle alkoholu (co niestety rzadko się zdarza na weselach). Można powiedzieć tylko jedno: PEŁEN PROFESJONALIZM !!!!!!! Z całą odpowiedzialnością polecam ich usługi.
Do tego film podobał się do tego stopnia że musieliśmy zrobić z 10 kopii.
Nasz film jest ZARĄBISTY dlatego, że robił go VideofotoKris !!!!!:-):-):-)
Jeszcze raz Dziękujemy i pozdrawiamy - Życzymy powodzenia ! |
|
|
|
|
Marcelo
|
Wysłany: Pią Lis 22, 2013 3:51 pm
|
|
|
My zamówiliśmy u Nich Video i zdjęcia z chrzcin, już nie możemy się doczekać, mamy nadzieję że będziemy tak samo zadowoleni jak z materiału z Wesela |
|
|
|
|
Alicjamil
|
Wysłany: Nie Gru 08, 2013 6:56 pm
|
|
|
Widzieliśmy Film jak dla nas rewelacja, film musimy mieć oczywiście w HD. Widać bardzo duże zaangażowanie w całość i dodatkowo cena nie zabija . |
|
|
|
|
marzeneczka
|
Wysłany: Czw Gru 26, 2013 6:07 pm
|
|
|
Alicjamil napisał/a: | Widzieliśmy Film jak dla nas rewelacja, film musimy mieć oczywiście w HD. Widać bardzo duże zaangażowanie w całość i dodatkowo cena nie zabija . |
My kupiliśmy telewizor HD i dopiero teraz doceniliśmy jak ważny jest format HD na dużym TV. Przy małym telewizorze nie było aż takiej różnicy pomiędzy HD a DVD, ale na 50calowym, trzeba koniecznie zamawiać film w HD.
Będziecie na pewno zadowoleni |
|
|
|
|
Alicjamil
|
Wysłany: Pon Mar 02, 2015 11:57 am
|
|
|
kamyk83 napisał/a: | Witam
Na naszym weselu grał zespół The Time, zamówiliśmy też u nich usługę videofilmowania (fotovideokris) i jesteśmy bardzo zadowoleni z efektów. Film można oglądać godzinami. Jest świetnie zmontowany. Widać pełen profesjonalizm w każdym calu. Bardzo dobre wyczucie sytuacji, film jest zrobiony bardzo ciekawie nie ma nudnych momentów, wyeksponowane zostało to co najważniejsze. Zarówno kamerzysta jak i montażysta dołożyli ogromnych starań by końcowy efekt był super. Film zmontowany został w ciekawy i inteligentny sposób co dodaje mu dodatkowego uroku. Polecam gorąco wszystkim korzystanie z ich usług również przy wyborze filmowania swojego wesela. Po prostu EXTRA!!! |
W sumie to mogę powiedzieć to samo, dodam tylko że nam robili jeszcze teledysk z Pleneru, i bardzo dobrze że się zdecydowaliśmy na ten teledysk, bo to jest jedna z piekniejszych pamiątek, jakie mamy :-0.
Reszta też jest rewelacyjna.
Jeszcze raz dziękujemy Videofotokris |
|
|
|
|
Martiusz
|
Wysłany: Pon Lut 29, 2016 6:35 pm
|
|
|
Alicjamil napisał/a: | W sumie to mogę powiedzieć to samo, dodam tylko że nam robili jeszcze teledysk z Pleneru, i bardzo dobrze że się zdecydowaliśmy na ten teledysk, bo to jest jedna z piekniejszych pamiątek, jakie mamy :-0.
Reszta też jest rewelacyjna.
Jeszcze raz dziękujemy Videofotokris |
my też się raczej zdecydujemy na ich film, dość dobra cena i dużo różnych dodatków w cenie mają, do tego mamy dostać 3 kopie filmu, myślimy też o tym teledysku z pleneru |
|
|
|
|
|