|
Forum Weselne miasta Łodzi
Forum weselne, wesele i ślub w Łodzi i woj. łódzkim
|
Pomocy gdzie mogę kupić buty ślubne w Łodzi ???? |
Autor |
Wiadomość |
ewelis24
|
Wysłany: Pią Maj 06, 2016 7:37 pm Pomocy gdzie mogę kupić buty ślubne w Łodzi ????
|
|
|
Dziewczyny pomocy !!!
Potrzebuje kupić buty ślubne białe na platformie obcas 10 cm.
Powiedzcie mi gdzie mogę na terenie Łodzi takie kupić muszą być ze skóry
Nie interesuje mnie zamawianie z katalogu |
|
|
|
|
Gomigo
|
Wysłany: Wto Maj 17, 2016 5:33 pm
|
|
|
Poszukuję sklepów stacjonarnych, szukam butów błękitnych (jasny błękit). Obcas max 5-6cm. Rozmiar coś pomiędzy 37/38 choć nie raz zdarzało mi się nosić 35. Znacie jakieś sklepy?
[ Dodano: Sob Maj 21, 2016 1:46 pm ]
Tylko Polros dziś pojechałam, zobaczyłam i kupiłam to co chciałam. Polecam! Oszczędność czasu, biegania i pieniędzy! |
|
|
|
magdaduda
|
Wysłany: Wto Maj 24, 2016 8:23 am
|
|
|
Dużo naprawdę eleganckich, takich klasycznych butów ślubnych sprzedaje sklep online -tu był link Jak ktoś szuka stylowych modeli ecru, czy beżowych, zdobionych atłasem, czy koronką, to zdecydowanie warto tutaj zajrzeć.
usunięta reklama. Dorotka_ |
Ostatnio zmieniony przez Dorotka_ Wto Maj 24, 2016 8:24 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
szirm
|
Wysłany: Pon Kwi 15, 2024 3:16 pm
|
|
|
myślę, że szybciej znajdzie online
[ Dodano: Pon Kwi 15, 2024 4:33 pm ]
zajrzyj do sklepy z sukniami ślubnymi, moja żona w takim kupiła |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Publikowanie w całości lub fragmentach treści zawartych na Łódzkim Forum Weselnym bez zgody administratorów forum jest zabronione.
| |
|
|