JUST MARRIED - pierwszy sklep ślubno-weselny w Łodzi |
Autor |
Wiadomość |
bogusiak_ble
|
Wysłany: Pią Maj 11, 2012 3:04 pm JUST MARRIED - pierwszy sklep ślubno-weselny w Łodzi
|
|
|
Hej dziewczyny
jeżeli poszukujecie dekoracji ślubno - weselnych zajrzyjcie na Jaracza 15. chyba wcześniej nie było w Łodzi takiego sklepu. mają tam wszystko - różne ozdoby na auto, podziękowania dla rodziców, dla gości, kieliszki dla Pary Młodej, księgi Gości, figurki na tort, różne dekoracje na sale i wszystko co z tego typu rzeczy może wymyśleć |
Ostatnio zmieniony przez bogusiak_ble Pią Maj 11, 2012 3:05 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
agacionek
|
Wysłany: Nie Maj 13, 2012 9:31 am
|
|
|
bogusiak_ble, super informacja!
A orientujesz się jakie są ceny? |
|
|
Deco-Strefa
Firma
|
Wysłany: Nie Maj 13, 2012 10:32 pm Re: JUST MARRIED - pierwszy sklep ślubno-weselny w Łodzi
|
|
|
bogusiak_ble napisał/a: | chyba wcześniej nie było w Łodzi takiego sklepu. | A ja pozwolę się sobie akurat z tym stwierdzeniem nie zgodzić. |
|
|
|
|
ava
Wiek: 39 Dołączyła: 12 Lut 2008 Posty: 3728 Skąd: Bełchatów/Łódź
|
Wysłany: Pon Maj 14, 2012 7:11 am Re: JUST MARRIED - pierwszy sklep ślubno-weselny w Łodzi
|
|
|
Deco-Strefa napisał/a: | bogusiak_ble napisał/a: | chyba wcześniej nie było w Łodzi takiego sklepu. | A ja pozwolę się sobie akurat z tym stwierdzeniem nie zgodzić. | Na pewno na ul. Pabianickiej był taki sklep, mieli nawet stronę internetową, ale nie wiem czy ten sklep jeszcze istnieje
[ Dodano: Pon Maj 14, 2012 8:12 am ]
O ten mi chodzi -> http://www.artisflora.pl/...sek=show&page=4
|
_________________ Nasz ślub - 05.09.2009r.
|
|
|
|
|
Deco-Strefa
Firma
|
Wysłany: Pon Maj 14, 2012 7:55 am
|
|
|
Ava wydaje mi się, że istnieje (chociaz przyznam, że ostatni raz byłam tam w ubiegłym roku). Ale przejeżdżam czasami w tamtej okolicy to może zajrze kiedyś i dam znać. |
|
|
|
|
mimeczka
|
Wysłany: Pon Maj 14, 2012 8:01 pm
|
|
|
Byłam tam dzisiaj, widać, ze sklep jest nowy. Jest dość mało rzeczy, trochę dekoracji typu "kryształki" i "perełki" ozdobne, sztuczne płatki kwiatów, serca na tło za młodymi itd. Jest spory wybór figurek na tort w dość przyzwoitych cenach, od 16 do 32 zł, całkiem fajne. Jest też sporo świeczek w różnych kształtach. Pani bardzo sympatyczna i pomocna. Sama przyznała, że to dopiero początek i planują większy asortyment, również na wieczory panieńskie. Ja nic nie kupiłam, ale pewnie z ciekawości wrócę tam bliżej ślubu zobaczyć jak się sprawy mają:) |
|
|
Asiar
|
Wysłany: Pią Maj 25, 2012 12:33 pm
|
|
|
Byłam w tym sklepie w zeszłym tygodniu.
Faktycznie jest mnóstwo bardzo fajnych i cekawych pomysłów dopinających dekorację wesela na "ostatni guzik". Szczególną uwagę zwróciłam na księgi wpisów dla gości, cekawy pomysł. Gdy ja miałam wesele nie było to popularne, a szkoda bo wydaje się to być fajną pamiątką. Jest duży wybór podziękowań dla świadków, rodziców i dużo innych rzeczy. Rozmawiałam z obsługą, powiedzieli, że chcą rozszerzyć swoją ofertę, o gadżety urodzinowe i inne. Zatem zapowiada się ciekawie. |
|
|
|
|
|