Strona korzysta z plikow cookie w celu realizacji uslug zgodnie z Polityka prywatnosci.

Mozesz okreslic warunki przechowywania lub dostepu do cookie w Twojej przegladarce lub konfiguracji uslugi.

Forum Weselne miasta Łodzi Strona Główna Forum Weselne miasta Łodzi
Forum weselne, wesele i ślub w Łodzi i woj. łódzkim

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  KalendarzKalendarz  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 
Wasze albumy zdjęć ALBUM
Regulamin forum REGULAMIN
Reklama w serwisie REKLAMA

Poprzedni temat «» Następny temat
JUST MARRIED - pierwszy sklep ślubno-weselny w Łodzi
Autor Wiadomość
bogusiak_ble 

Wysłany: Pią Maj 11, 2012 3:04 pm   JUST MARRIED - pierwszy sklep ślubno-weselny w Łodzi

Hej dziewczyny
jeżeli poszukujecie dekoracji ślubno - weselnych zajrzyjcie na Jaracza 15. chyba wcześniej nie było w Łodzi takiego sklepu. mają tam wszystko - różne ozdoby na auto, podziękowania dla rodziców, dla gości, kieliszki dla Pary Młodej, księgi Gości, figurki na tort, różne dekoracje na sale i wszystko co z tego typu rzeczy może wymyśleć
Ostatnio zmieniony przez bogusiak_ble Pią Maj 11, 2012 3:05 pm, w całości zmieniany 1 raz  

agacionek 

Wysłany: Nie Maj 13, 2012 9:31 am   

bogusiak_ble, super informacja!
A orientujesz się jakie są ceny?

Deco-Strefa 
Firma

Wysłany: Nie Maj 13, 2012 10:32 pm   Re: JUST MARRIED - pierwszy sklep ślubno-weselny w Łodzi

bogusiak_ble napisał/a:
chyba wcześniej nie było w Łodzi takiego sklepu.
A ja pozwolę się sobie akurat z tym stwierdzeniem nie zgodzić.

ava 

Wysłany: Pon Maj 14, 2012 7:11 am   Re: JUST MARRIED - pierwszy sklep ślubno-weselny w Łodzi

Deco-Strefa napisał/a:
bogusiak_ble napisał/a:
chyba wcześniej nie było w Łodzi takiego sklepu.
A ja pozwolę się sobie akurat z tym stwierdzeniem nie zgodzić.
Na pewno na ul. Pabianickiej był taki sklep, mieli nawet stronę internetową, ale nie wiem czy ten sklep jeszcze istnieje :lol:

[ Dodano: Pon Maj 14, 2012 8:12 am ]
O ten mi chodzi -> http://www.artisflora.pl/...sek=show&page=4
:wink:

Deco-Strefa 
Firma

Wysłany: Pon Maj 14, 2012 7:55 am   

Ava wydaje mi się, że istnieje (chociaz przyznam, że ostatni raz byłam tam w ubiegłym roku). Ale przejeżdżam czasami w tamtej okolicy to może zajrze kiedyś i dam znać.

mimeczka 

Wysłany: Pon Maj 14, 2012 8:01 pm   

Byłam tam dzisiaj, widać, ze sklep jest nowy. Jest dość mało rzeczy, trochę dekoracji typu "kryształki" i "perełki" ozdobne, sztuczne płatki kwiatów, serca na tło za młodymi itd. Jest spory wybór figurek na tort w dość przyzwoitych cenach, od 16 do 32 zł, całkiem fajne. Jest też sporo świeczek w różnych kształtach. Pani bardzo sympatyczna i pomocna. Sama przyznała, że to dopiero początek i planują większy asortyment, również na wieczory panieńskie. Ja nic nie kupiłam, ale pewnie z ciekawości wrócę tam bliżej ślubu zobaczyć jak się sprawy mają:)

Asiar 

Wysłany: Pią Maj 25, 2012 12:33 pm   

Byłam w tym sklepie w zeszłym tygodniu.
Faktycznie jest mnóstwo bardzo fajnych i cekawych pomysłów dopinających dekorację wesela na "ostatni guzik". Szczególną uwagę zwróciłam na księgi wpisów dla gości, cekawy pomysł. Gdy ja miałam wesele nie było to popularne, a szkoda bo wydaje się to być fajną pamiątką. Jest duży wybór podziękowań dla świadków, rodziców i dużo innych rzeczy. Rozmawiałam z obsługą, powiedzieli, że chcą rozszerzyć swoją ofertę, o gadżety urodzinowe i inne. Zatem zapowiada się ciekawie.

Odpowiedz do tematu