Strona korzysta z plikow cookie w celu realizacji uslug zgodnie z Polityka prywatnosci.

Mozesz okreslic warunki przechowywania lub dostepu do cookie w Twojej przegladarce lub konfiguracji uslugi.

Forum Weselne miasta Łodzi Strona Główna Forum Weselne miasta Łodzi
Forum weselne, wesele i ślub w Łodzi i woj. łódzkim

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  KalendarzKalendarz  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 
Wasze albumy zdjęć ALBUM
Regulamin forum REGULAMIN
Reklama w serwisie REKLAMA

Poprzedni temat «» Następny temat
Piotrków Trybunalski - sprawdzony fryzjer i wizażysta
Autor Wiadomość
Żuczek007 

Wysłany: Czw Kwi 11, 2013 1:48 pm   Piotrków Trybunalski - sprawdzony fryzjer i wizażysta

Witam. Od jakiegoś czasu szukam informacji na temat sprawdzonego fryzjera i makijażysty z Piotrkowa /lub bliskiej okolicy/. Chciałabym uniknąć eksperymentowania, które może się źle skończyć i stąd prośba - podzielcie się proszę doświadczeniem.
Gdzie i w czyje ręce warto się tego dnia oddać?

zakochana999 

Wysłany: Czw Kwi 11, 2013 2:11 pm   

Ja też się podpisuję. Zna ktoś może jakiegoś dobrego fryzjera z Piotrkowa lub okolic?

Loczek_16 

Wysłany: Czw Kwi 11, 2013 2:43 pm   

to ja może napiszę gdzie NIE warto, mianowicie nie polecam salonu, który jest na kościelnej, gdzieś w bloku (niestety nie znam dokładnej nazwy).

A co do polecanych, koleżanka była zadowolona z fryzjerki na Wojska Polskiego :)

zakochana999 

Wysłany: Czw Kwi 11, 2013 2:52 pm   

Loczek_16 napisał/a:
to ja może napiszę gdzie NIE warto, mianowicie nie polecam salonu, który jest na kościelnej, gdzieś w bloku (niestety nie znam dokładnej nazwy).

A co do polecanych, koleżanka była zadowolona z fryzjerki na Wojska Polskiego :)

Wiem, o którym salonie mówisz. Dzięki za radę. A gdzie ta fryzjerka na Wojska Polskiego dokładniej?

Fijołkowa 

Wysłany: Czw Kwi 11, 2013 3:08 pm   

Ja polecam studio urody Lidia na ul. Łódzkiej, a tak konkretnie to właścicielkę p. Lidkę, czesała mnie na kilka imprez, w tym na ślub i zawsze byłam bardzo zadowolona :smile: Tam jest też makijażystka, ale nie wiem jak maluje, bo do ślubu malowała mnie pracująca w tamtym czasie p. Ania (ale niestety już tam nie pracuje, szkoda bo miała talent w ręku :( )

zakochana999 

Wysłany: Czw Kwi 11, 2013 3:11 pm   

Fijołkowa napisał/a:
Ja polecam studio urody Lidia na ul. Łódzkiej, a tak konkretnie to właścicielkę p. Lidkę, czesała mnie na kilka imprez, w tym na ślub i zawsze byłam bardzo zadowolona :smile: Tam jest też makijażystka, ale nie wiem jak maluje, bo do ślubu malowała mnie pracująca w tamtym czasie p. Ania (ale niestety już tam nie pracuje, szkoda bo miała talent w ręku :( )

Dzięki :) Zobaczymy. Słyszałam że na Łódzkiej ładnie malują. Może mówili właśnie o tym salonie

Żuczek007 

Wysłany: Czw Kwi 11, 2013 3:35 pm   

Moja siostra miała makijaż i fryz studniówkowy robiony w Atebie na Słowackiego. Po całej nocy wyglądała, jakby dopiero co ktoś ją umalował. Tylko, że to było jakieś 5 lat temu. Nie wiem, jak tam jest teraz....

Loczek_16 

Wysłany: Czw Kwi 11, 2013 3:36 pm   

zakochana999 napisał/a:
Loczek_16 napisał/a:

Wiem, o którym salonie mówisz. Dzięki za radę. A gdzie ta fryzjerka na Wojska Polskiego dokładniej?

właśnie nie jestem w stanie teraz powiedzieć :D ale się dowiem :)

Żuczek007 

Wysłany: Pon Maj 06, 2013 6:07 pm   

Przed długim weekendem byłam w Atebie (tej w bramie) na próbnym ślubnym mk-upie i fryzurze. Tak obrzydliwego makijażu w życiu na sobie nie miałam - byłam malowana w półmroku, Pani dobrała kolor podkładu na oko, cienie się osypywały i były po prostu bure, kreska była namalowana cieniem na mokro, bronzer był w ogóle nie roztarty, na ustach miałam błyszczykowe lepiszcze. Koszmar. Fryzura - pół podpięcia zrobione, druga połowa - jakbym sama wzięła 2 spinki i dwa pasma podpięła na czubku głowy.

Na pewno tam nie wrócę. Jeśli to była próba, a na ślub zrobiłyby wszystko lepiej, to po co mi ta próba?

W sobotę mam wizytę w Coco Beauty Clinic. Napiszę, czy polecam czy też nie....

zakochana999 

Wysłany: Pon Maj 06, 2013 6:50 pm   

Żuczek007 napisał/a:
Przed długim weekendem byłam w Atebie (tej w bramie) na próbnym ślubnym mk-upie i fryzurze. Tak obrzydliwego makijażu w życiu na sobie nie miałam - byłam malowana w półmroku, Pani dobrała kolor podkładu na oko, cienie się osypywały i były po prostu bure, kreska była namalowana cieniem na mokro, bronzer był w ogóle nie roztarty, na ustach miałam błyszczykowe lepiszcze. Koszmar. Fryzura - pół podpięcia zrobione, druga połowa - jakbym sama wzięła 2 spinki i dwa pasma podpięła na czubku głowy.

Na pewno tam nie wrócę. Jeśli to była próba, a na ślub zrobiłyby wszystko lepiej, to po co mi ta próba?

W sobotę mam wizytę w Coco Beauty Clinic. Napiszę, czy polecam czy też nie....

Dzięki wielkie za recenzje :) A atebie pewnie sporo też zapłaciłaś. Napisz koniecznie jak wrócisz z Coco Beauty Clinic. Ja muszę się zapisać gdzieś do fryzjera w Piotrkowie lub Sulejowie, a naprawdę nie wiem gdzie

Loczek_16 

Wysłany: Pon Maj 06, 2013 8:03 pm   

Żuczek007 :o jestem w szoku ! zawsze byłam przekonana, że tam ładnie robią.

Żuczek007 

Wysłany: Pon Maj 06, 2013 9:04 pm   

Loczek_16 napisał/a:
Żuczek007 :o jestem w szoku ! zawsze byłam przekonana, że tam ładnie robią.

No ja też miałam takie zdanie, ale się bardzo gorzko rozczarowałam. Naprawdę nie polecam. W trakcie makijażu babka podrażniła mi powiekę pędzelkiem, bo miał twarde włosie, niemal całe cienie były matowe i w ogóle nie było przejścia kolorów. A o fryzurze to chcę zapomnieć. Jak się babce zaczął kończyć czas (1 godzina), to ostatnią partię włosów podpięła mi na odczepnego - dosłownie do góry. Koszmar.

Nikt nie pomoże z fryzjerką i wizażystą w Piotrkowie?

[ Dodano: Pią Lip 26, 2013 12:48 pm ]
W wątku cichutko, to podzielę się własnymi doświadczeniami:

gorąco polecam salon COCO BEAUTY CLINIC z Piotrkowa. Jeszcze nigdy nie byłam tak ładnie umalowana, jak właśnie w tym salonie. Pani Emilia, która mnie czesała wyczynia cuda z włosów. Poza tym salon jest śliczny, czysty, obsługa bardzo miła. Uważam, że ceny typowe, w żaden sposób niewygórowane. Ja gorąco i z czystym sumieniem polecam. Byłam bardzo zadowolona (świadkowa chyba nawet bardziej ;P )

Odpowiedz do tematu