Piotrków Trybunalski - sprawdzony fryzjer i wizażysta |
Autor |
Wiadomość |
Żuczek007
|
Wysłany: Czw Kwi 11, 2013 1:48 pm Piotrków Trybunalski - sprawdzony fryzjer i wizażysta
|
|
|
Witam. Od jakiegoś czasu szukam informacji na temat sprawdzonego fryzjera i makijażysty z Piotrkowa /lub bliskiej okolicy/. Chciałabym uniknąć eksperymentowania, które może się źle skończyć i stąd prośba - podzielcie się proszę doświadczeniem.
Gdzie i w czyje ręce warto się tego dnia oddać? |
|
|
zakochana999
|
Wysłany: Czw Kwi 11, 2013 2:11 pm
|
|
|
Ja też się podpisuję. Zna ktoś może jakiegoś dobrego fryzjera z Piotrkowa lub okolic? |
|
|
|
|
Loczek_16
|
Wysłany: Czw Kwi 11, 2013 2:43 pm
|
|
|
to ja może napiszę gdzie NIE warto, mianowicie nie polecam salonu, który jest na kościelnej, gdzieś w bloku (niestety nie znam dokładnej nazwy).
A co do polecanych, koleżanka była zadowolona z fryzjerki na Wojska Polskiego |
|
|
zakochana999
|
Wysłany: Czw Kwi 11, 2013 2:52 pm
|
|
|
Loczek_16 napisał/a: | to ja może napiszę gdzie NIE warto, mianowicie nie polecam salonu, który jest na kościelnej, gdzieś w bloku (niestety nie znam dokładnej nazwy).
Wiem, o którym salonie mówisz. Dzięki za radę. A gdzie ta fryzjerka na Wojska Polskiego dokładniej? |
|
|
|
|
Fijołkowa
Wiek: 38 Dołączyła: 16 Sty 2011 Posty: 149 Skąd: Piotrków Tryb.
|
Wysłany: Czw Kwi 11, 2013 3:08 pm
|
|
|
Ja polecam studio urody Lidia na ul. Łódzkiej, a tak konkretnie to właścicielkę p. Lidkę, czesała mnie na kilka imprez, w tym na ślub i zawsze byłam bardzo zadowolona Tam jest też makijażystka, ale nie wiem jak maluje, bo do ślubu malowała mnie pracująca w tamtym czasie p. Ania (ale niestety już tam nie pracuje, szkoda bo miała talent w ręku ) |
|
|
zakochana999
|
Wysłany: Czw Kwi 11, 2013 3:11 pm
|
|
|
Fijołkowa napisał/a: | Ja polecam studio urody Lidia na ul. Łódzkiej, a tak konkretnie to właścicielkę p. Lidkę, czesała mnie na kilka imprez, w tym na ślub i zawsze byłam bardzo zadowolona Tam jest też makijażystka, ale nie wiem jak maluje, bo do ślubu malowała mnie pracująca w tamtym czasie p. Ania (ale niestety już tam nie pracuje, szkoda bo miała talent w ręku ) |
Dzięki Zobaczymy. Słyszałam że na Łódzkiej ładnie malują. Może mówili właśnie o tym salonie |
|
|
|
|
Żuczek007
|
Wysłany: Czw Kwi 11, 2013 3:35 pm
|
|
|
Moja siostra miała makijaż i fryz studniówkowy robiony w Atebie na Słowackiego. Po całej nocy wyglądała, jakby dopiero co ktoś ją umalował. Tylko, że to było jakieś 5 lat temu. Nie wiem, jak tam jest teraz.... |
|
|
Loczek_16
|
Wysłany: Czw Kwi 11, 2013 3:36 pm
|
|
|
zakochana999 napisał/a: | Loczek_16 napisał/a: | to ja może napiszę gdzie NIE warto, mianowicie nie polecam salonu, który jest na kościelnej, gdzieś w bloku (niestety nie znam dokładnej nazwy).
Wiem, o którym salonie mówisz. Dzięki za radę. A gdzie ta fryzjerka na Wojska Polskiego dokładniej? |
właśnie nie jestem w stanie teraz powiedzieć ale się dowiem |
|
|
Żuczek007
|
Wysłany: Pon Maj 06, 2013 6:07 pm
|
|
|
Przed długim weekendem byłam w Atebie (tej w bramie) na próbnym ślubnym mk-upie i fryzurze. Tak obrzydliwego makijażu w życiu na sobie nie miałam - byłam malowana w półmroku, Pani dobrała kolor podkładu na oko, cienie się osypywały i były po prostu bure, kreska była namalowana cieniem na mokro, bronzer był w ogóle nie roztarty, na ustach miałam błyszczykowe lepiszcze. Koszmar. Fryzura - pół podpięcia zrobione, druga połowa - jakbym sama wzięła 2 spinki i dwa pasma podpięła na czubku głowy.
Na pewno tam nie wrócę. Jeśli to była próba, a na ślub zrobiłyby wszystko lepiej, to po co mi ta próba?
W sobotę mam wizytę w Coco Beauty Clinic. Napiszę, czy polecam czy też nie.... |
|
|
zakochana999
|
Wysłany: Pon Maj 06, 2013 6:50 pm
|
|
|
Żuczek007 napisał/a: | Przed długim weekendem byłam w Atebie (tej w bramie) na próbnym ślubnym mk-upie i fryzurze. Tak obrzydliwego makijażu w życiu na sobie nie miałam - byłam malowana w półmroku, Pani dobrała kolor podkładu na oko, cienie się osypywały i były po prostu bure, kreska była namalowana cieniem na mokro, bronzer był w ogóle nie roztarty, na ustach miałam błyszczykowe lepiszcze. Koszmar. Fryzura - pół podpięcia zrobione, druga połowa - jakbym sama wzięła 2 spinki i dwa pasma podpięła na czubku głowy.
Na pewno tam nie wrócę. Jeśli to była próba, a na ślub zrobiłyby wszystko lepiej, to po co mi ta próba?
W sobotę mam wizytę w Coco Beauty Clinic. Napiszę, czy polecam czy też nie.... |
Dzięki wielkie za recenzje A atebie pewnie sporo też zapłaciłaś. Napisz koniecznie jak wrócisz z Coco Beauty Clinic. Ja muszę się zapisać gdzieś do fryzjera w Piotrkowie lub Sulejowie, a naprawdę nie wiem gdzie |
|
|
|
|
Loczek_16
|
Wysłany: Pon Maj 06, 2013 8:03 pm
|
|
|
Żuczek007 jestem w szoku ! zawsze byłam przekonana, że tam ładnie robią. |
|
|
Żuczek007
|
Wysłany: Pon Maj 06, 2013 9:04 pm
|
|
|
Loczek_16 napisał/a: | Żuczek007 jestem w szoku ! zawsze byłam przekonana, że tam ładnie robią. |
No ja też miałam takie zdanie, ale się bardzo gorzko rozczarowałam. Naprawdę nie polecam. W trakcie makijażu babka podrażniła mi powiekę pędzelkiem, bo miał twarde włosie, niemal całe cienie były matowe i w ogóle nie było przejścia kolorów. A o fryzurze to chcę zapomnieć. Jak się babce zaczął kończyć czas (1 godzina), to ostatnią partię włosów podpięła mi na odczepnego - dosłownie do góry. Koszmar.
Nikt nie pomoże z fryzjerką i wizażystą w Piotrkowie?
[ Dodano: Pią Lip 26, 2013 12:48 pm ]
W wątku cichutko, to podzielę się własnymi doświadczeniami:
gorąco polecam salon COCO BEAUTY CLINIC z Piotrkowa. Jeszcze nigdy nie byłam tak ładnie umalowana, jak właśnie w tym salonie. Pani Emilia, która mnie czesała wyczynia cuda z włosów. Poza tym salon jest śliczny, czysty, obsługa bardzo miła. Uważam, że ceny typowe, w żaden sposób niewygórowane. Ja gorąco i z czystym sumieniem polecam. Byłam bardzo zadowolona (świadkowa chyba nawet bardziej ) |
|
|
|